2011. augusztus 11., csütörtök

Párolt savanyú káposzta

11. nap: Zabról a "normális" étrendre való áttérés miatt érdemes még picit könnyedebb táplálékot bevinni a szervezetbe. A héten megpróbálok egészen egyszerű ételeket készíteni. A mai ebéd így nézett ki:

1 lilahagyma
1 paprika
1 sárgarépa
25 dkg savanyú káposzta
2 gerezd fokhagyma

A hagymát megdinszteltem, ráreszeltem a répát, picit fonnyasztottam, rádobtam az apróra vágott fokhagymát és a felkockázott paprikát. 5 perc után hozzáadtam a savanyú káposztát és így pároltam, amíg picit össze nem esett a káposzta.


Az uzsonna és a vacsora csak gyümölcsből állt: őszibarack és körte. Lekvárba is kitűnő párosítás! ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése